Tjenester

Strategi og idéutvikling

Vi kan hjelpe deg med en totalløsning enten du er helt i startfasen, ønsker å videreutvikle en idé eller profilen for din bedrift. Vi bidrar med gode råd og forslag til nye måter å markedsføre dere på for å ta en tydelig plass i markedet.

Grafisk design

Vi skaper helhetlige visuelle identiteter som skal
Vi jobber med blant annet farger, profilelement, typografi, brosjyrer, plakater, flyers, annonser osv. Vi designer helhetlige logoer og profiler for både små og store bedrifter. Alt fra strategi, idé og skisser til implementering av komplett profil i maler og profilhåndbok. Vi tilbyr også redesign av eksisterende logoer og profiler. Redaksjonell design av magasiner, kundeaviser og kataloger har vi bred erfaring med. Vi leverer også design til blant annet web og sosiale medier, kampanjer og profileringsmateriell.

Webdesign

For å få den beste brukeropplevelsen på websiden siden din, samarbeider vi med dyktige programmerere, som sørger for at siden fungerer optimalt på alle plattformer. Vi implementerer bedriftens visuelle profil i løsningen, og holder i hele prosessen frem til ferdig lansert webside. Vi kan også stå for innholdsproduksjon og oppdateringer av hjemmesiden.

Sosiale medier

Vi hjelper din bedrift med sosiale medier, og kan ta oss av den daglige driften. Det vil si at vi bistår med innholdsproduksjon, strategi som er tilpasset bedriftens mål og ønsker, produksjon av aktivitetsplan, redaksjonsmøter og planlegging og gjennomføring av annonsering og kampanjer.

Totalleverandør

Vi har et stort nettverk med samarbeidspartnere og kan tilby tjenester som løser de aller fleste utfordringene du støter på – uten at du må forholde deg til flere ulike leverandører. Vi jobber tett med trykkeri, fotograf, skiltmakere, interiørarkitekt og utviklere av nettsider, og kan skreddersy de beste løsningene for deg.

Noen av våre kunder

Askim & Mysen Rør  //  Brødr Ringstad  //  Askimtorget kjøpesenter  //  Askim Kulturhus  //  Fossumkollektivet  //  Sørby Utleie  //  Østfold Energi  //  Technomedics  //  Online Accounting  //  Kranz Frisør  //  Interflora Line Blomster  //  Fine Folk  //  Askim Mekaniske Verksted  //  Indre Østfold kommune